Gezinsfotografie

Laat je hele familie vastleggen op een leuke foto! Alleen met je kinderen, of met je opa’s, oma’s en zelfs overgrootouders en je huisdieren erbij; iedereen mag erbij. Gezinsfoto’s zijn ontzettend leuk om te maken en om terug te kijken!

Allemaal lachen!

Om het hele gezin goed vast te laten leggen op een foto is het belangrijk om voldoende tijd te nemen voor het maken van de foto’s. Er zullen heel wat foto’s worden gemaakt, waarvan er vaak maar enkelen overblijven waar iedereen écht leuk op staat.

Gezinsfotografie biedt ontzettend veel mogelijkheden. Zo mogen jullie zelf een locatie kiezen waar ik jullie fotografeer en zijn er ontzettend veel mogelijkheden om jullie op te stellen. Een statische foto kan net zo mooi zijn als een ontspannen foto in de speeltuin of in de woonkamer. Het is maar net waar jullie je goed bij voelen. Ik maak de dag van de fotoreportage zo ontspannen en gezellig mogelijk. Op die manier zullen de kids zich minder snel vervelen en hebben ze langer aandacht voor de camera.

Het resultaat van gezinsfotografie is een prachtige ongedwongen reportage waar iedereen leuk op staat! De complete reportage lever ik aan op een DVD. Op die manier hebben jullie zelf de keuze wat jullie met de foto’s gaan doen. Gezinsfoto’s zijn bijvoorbeeld ontzettend leuk voor in het familie fotoboek, als cadeau of als decoratie aan de muur.

Neem alvast een kijkje in de galerij om te zien welke gezinsfoto’s ik al heb gemaakt. Wil jij jouw familie ook vast laten leggen op een unieke manier? Neem dan contact met mij op.