Mijn eerste Blog

Mijn eerste Blog:

Mijn nieuwe website is online!! Ik heb er lang tegen aan gehikt maar het moest ervan komen. Mijn oude website was niet bepaald hip en ook niet goed vindbaar.  En dat schijnt tegenwoordig belangrijk te zijn in de wereld van alle digitale snelwegen.

Het kwam er eigenlijk op neer dat ik met mijn website aan een soort van karrenspoor zat. Ik vond dat nooit zo’n punt want ik zit nog steeds geen duimen te draaien en door een aantal vaste opdrachtgevers heb ik altijd wel iets te doen.

Maar bruidsfotografie is natuurlijk altijd eenmalig, tenminste normaal gesproken laat je een huwelijksreportage met professionele foto’s maar een keer maken, dus met het oog op deze doelgroep ben ik maar eens op zoek gegaan naar iemand die mij daarbij kon helpen.

Die was snel gevonden, lang leve Facebook. Een berichtje leverde direkt een aantal potentiële kandidaten op, maar een sprong eruit Max Salakory van Another Concept uit Elst. Samen met vriendinnetje Maike heeft hij een klein bedrijf.

Max is geen snelle boy maar iemand die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt.

Gewoon even een telefoontje en het klikte, dus de eerste afspraak was gemaakt.

Foto’s Website:

En toen kwam het uitzoekwerk, al die foto’s welke ga ik gebruiken? Help, ik ben een weegschaal dus wikken en wegen.

Behalve de fotos, welke rubrieken moeten erop komen? Nieuwsfoto’s, gezinsfoto’s en wat nog meer? Wat vertel ik over mezelf? Wat is interessant om over mij te weten??

Maar naar mijn mening is het mooi geworden, de website geeft goed weer, wie ik ben en wat ik kan.

Fotograferen is mijn passie, dus zo’n website lijkt maar bijzaak maar ja, zonder website kan men mij niet vinden. En als ze me vinden is dat de eerste indruk, dus zeker wel belangrijk.

En wat ook belangrijk schijnt te zijn op zo’n nieuwe website is een Blog. Het schijnt leuk te zijn om te horen wat zo iemand met een website allemaal beleeft maar ook daar had ik natuurlijk mijn twijfels bij.

Ik zet liever een ander in de spotlight dan dat ik de aandacht op mezelf vestig maar bedacht ik mij later ik kan natuurlijk ook zo’n blog gebruiken om juist iets of iemand bij anderen onder aandacht te brengen.

Want ik tref natuurlijk in mijn werk veel interessante mensen, onderwerpen en ook huizen. En misschien is het leuk om dat met jullie te delen.

Natuurlijk is er al facebook en een zakelijke facebook pagina en linked in maar dit wordt net weer even iets anders, een fotodagboek.

Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden.

Ga terug