Portretten

Portretfoto’s zijn een mooie manier om de uniciteit en persoonlijkheid van iemand vast te leggen. Het feit dat iedereen een ander karakter is maakt portretfotografie ontzettend divers en leuk om te doen. Of je nou een foto van jezelf, je kinderen of je huisdier wilt: alles is mogelijk!

Portretfoto maken

Bij het maken van een portretfoto houd ik rekening met jouw persoonlijkheid en jouw wensen. Ik maak namelijk niet alleen een foto maar ik vertel als het ware een verhaal over jou. Daarom is het belangrijk om eerst samen te besluiten wat je met je portretfoto wilt uitstralen. Een portretfoto over jou als zakenman of zakenvrouw vraagt om een andere aanpak dan een portretfoto van jouw zoon of dochter. Ook de locatie kan allesbepalend zijn voor een mooie foto. Of je nou een foto in de natuur in een fabriekshal, op jouw werk of in de studio wilt; het kan allemaal, zolang het aansluit bij jouw verhaal.

In mijn galerij vind je voorbeelden van portretfoto’s die ik tot nu toe heb gemaakt. Lijkt dit je ook wel wat? Neem dan contact op met mij!